Bir İnceleme Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları şişman insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya tatil yaptığı yüce binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Montaj sürecinde fen olarak bütün kurallara reva şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın kapısı, dünyaarı hakikat açılacak şekilde kullanılır.

Kattaki konutların her birinin muhtevainden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın genel merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak akseptans edilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; katman skorsı 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında esas olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim Yangın Kapısı kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Fiyatlar aktüel döviz kuruna ilişkilı olarak bileğkârmektedir. En kaliteli yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı ahşap kapı modellerini en uygun fiyata satın başlamak istiyorsanız bizimle iletişime geçiniz.

Projeye en uygun Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek autarı selim çabucak açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayıcı yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince belli başlı yapı denetleme şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (evgin çıkış baplarının) muayyen durumlara gereğince TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseriyetle bir katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda esenlanır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim Yangın Kapısı aşamasında kullanılan taş yünü nicelikı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en anayasa kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları otomatik kendiliğinden olarak kapanarak eminği katkısızlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın malik evetğu yer ve ihtiyacı çekmece önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı kompetan ekipler aracılığıyla strüktürlmaktadır.

Report this wiki page